Bobilcamp, Sandane Idrettspark

VI ER FULLBOOKET HELGA 10.-12. JUNI 2022.

Velkommen til bobil- og caravan camp i Sandane Idrettspark i Nordfjord!

I gangavstand (ca. 1 km) fra Sandane sentrum finner dere Sandane fotball sin drop-in camp for bobiler/campingvogner. Vi har 16 plasser med strømuttak (16A) og 14 plasser uten. Plassen finner dere selv ved ankomst. Dere kan velge mellom parkering på gress eller asfalt. Kravet er kun at dere har minst fire meter til nærmeste bobil. Strømuttakene er på baksiden av bygget, tilknyttet den blå boden. Det skal være stille fra kl. 22.30. Avreise senest kl. 12. 

Oppstillingsplassen ligger plassert ved kunstgressbanen i Sandane Idrettspark. Her er det muligheter for dusj, toalett, garderober, søppeltømming og påfyll av ferskvann (baksiden av bygget). Det er gode turmuligheter i nærområdet, aktivitetspark, flere fotballbaner og pump-track. 

Dere finner ellers butikker, flere koselige kaféer, museum (som er konsertarena for Glopperock), golfbane, strand, svømmebasseng, Trivselsskogen mv. innenfor en radius på ca. 1 km fra Idrettsparken. Se mer om ulike aktivitetstilbud i Sandane/ Gloppen/ Nordfjord: https://www.nordfjord.no/Gloppen

Det er et begrenset antall plasser. Det er derfor mulighet for å forhåndsbestille (og betale) for perioden 10. juni tom 12. juni 2022 for å sikre seg plass.  Prisen for to døgn er kr. 500,- uavhengig av om du er tilkoblet strøm. Betal med kort eller vipps. 

Tømming av septik kan ordnes ved Gloppen Camping & Fritidssenter. Kode til garderobebygg og hengelås til søppelkontainer får dere på e-post når bestillingen er gjennomført.

Det vil bli vakthold natt til 11. og 12. juni 2022. Kontaktperson er Gro, tlf. 99 28 43 48

Her finner dere oss:

Sandane Idrettspark, Nordåsen 1, 6823 Sandane

https://goo.gl/maps/DvBCLXsMgvgr3BeE7

 

Registreringsskjema