Familietimer i Granåsen våren 2022

Velkommen til FAMILIETIME (DROP IN)!

I turnhallen vil det være tilrettelagt for at små og store kan ha et høyt aktivitetsnivå gjennom å utforske og bruke utstyret i hallen. Vi vil ha flere poster og stasjoner hvor barna fritt kan velge sine favorittaktiviteter.

Det vil være en trener i hallen som kan veilede både små og store som ønsker det.

Pris: 100,- for ikke-medlemmer / 60,- for medlemmer. Medlemmer får rabatten ved å legge inn kampanjekoden som er tilsendt på egen e-post.

Litt praktisk informasjon om familietimen

• Ha på deg klær du synes det er komfortabelt å være i aktivitet i, og ta med deg en flaske med vann.
  • Legg fra deg yttertøy og sko i garderoben før du går inn i hallen.
  • Etter at du har funnet frem kvitteringen på telefonen din kan du gå til inngangen ved hallen, slik at du kan vise den frem til treneren som tar deg i mot.
  • I hallen skal alle deltakere samles i en ring, slik at vi kan gå gjennom litt praktisk informasjon rundt bruk av apparater og utstyr i hallen. Vi minner om at det er mobilfri sone i hallen.
  • Så er det klart for friturn. Ha det gøy og kos deg sammen med dine kjære på familietimen :)

Registreringsskjema

Fornavn